Az EXIMPO Kft. 1990 alakult, 100%-ban magántulajdonban lévő magyar családi vállalkozás. Kezdeti, eleinte importra épülő fűszerkereskedelmi tevékenységünk fokozatosan egészült ki a fűszernövények őrlésével, csomagolásával és forgalmazásával. 1994-ben cégünk felvásárolta, majd beolvasztotta a fűszerpaprika feldolgozásával foglalkozó Bogyiszló Vidéki Paprikamalom Kft-t, és ezzel elindult azóta is legmeghatározóbb tevékenysége. Korábban a húsipari vállalatok fűszerellátása volt az elsődleges célirány, majd 2010-ben Fűszerbár néven elindítottuk saját gasztro ágazatunkat, így vált teljessé szolgáltatási körünk.

Fűszer nagykereskedésünk fő profilja a fűszerpaprika, fűszerek és saját keverésű fűszerkeverékeink gasztro kiszerelésű gyártása, csomagolása és forgalmazása. Büszkék vagyunk széles termékválasztékunkra, minőségi termékeinkre, nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas szintű, rugalmas kiszolgálására, és a folyamatos ügyfélkapcsolat ápolására.

Az esetek nagy többségében kézi, manufakturális jelleggel történik a csomagolás, hiszen konkrét megrendeléseket elégítünk ki, nem raktározunk nagy mennyiségeket. Munkatársaink megbízható, értékes munkaerőink, a magas színvonalú kiszolgálást a csapatmunka biztosítja.

Termékeinket széles partneri körben értékesítjük: húsipari vállalatok, üzemek, éttermek, szállodák, közétkeztetők, édességgyártó cégek, kis- és nagykereskedések.

A megbízható minőséget az ISO rendszer működtetése is garantálja.

Nagykereskedésünk csak adószámmal rendelkező cégeket szolgál ki.

Telephelyünk az 1939-ben épült Bogyiszlói Paprikamalom épülete. A malomépületben történik a paprika feldolgozása, a szárító épületben a fűszerek keverése, csomagolása és raktározása, 9130 m2 összterületen.