Az EXIMPO Kft. 1990-ben alakult, 100%-ban magántulajdonban lévő családi vállalkozás. Tevékenysége eleinte tisztán importra épülő fűszerkereskedelem volt, majd fokozatosan kiegészült a Magyarországon termelt fűszernövények őrlésével, csomagolásával és forgalmazásával. 1994-ben cégünk felvásárolta, majd beolvasztotta a fűszerpaprika feldolgozásával foglalkozó Bogyiszló Vidéki Paprikamalom Kft-t, és ezzel elindult azóta is legmeghatározóbb tevékenységi köre. Kezdetben a húsipari vállalatok fűszerellátása volt a fő irány, majd 2010-ben Fűszerbár néven elindítottuk saját gasztro ágazatunkat is, így vált teljessé szolgáltatási körünk.

Fűszer nagykereskedésünk fő profilja a fűszerpaprika, fűszerek és fűszerkeverékek gasztro kiszerelésű gyártása, csomagolása és forgalmazása. Büszkék vagyunk széles termékválasztékunkra, minőségi termékeinkre, és nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas szintű és rugalmas kiszolgálására.

A megbízható minőséget az ISO rendszer működtetése is garantálja.

Partnereink között húsipari vállalatok, üzemek, éttermek, szállodák, közétkeztetők, édességgyártó cégek, kis- és nagykereskedések, és magánszemélyek is találhatók.

Nagykereskedésként működünk, termékeink bolti forgalomban nem kaphatók.
Telephelyünk az 1939-ben épült Bogyiszlói Paprikamalom, összterülete 9130 m2. Az épületek masszív téglaépületek többszintes elrendezésben. A malomépületben történik a paprika feldolgozása, a szárító épületben a fűszerek keverése, csomagolása és raktározása.